Ndërlidhjet

Çka ofron qyteti i Prizrenit për të rinjtë?


Qyteti i Prizrenit është një nga qendrat kryesore të Kosovës dhe si qytet me vlera historike dhe kulturore, si dhe me mundësi shkollimi edhe në nivelin universitar, ofron mjaft mundësi për jetën e përditshme të të rinjve, vlerësojnë disa të rinj të këtij qyteti.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG