Ndërlidhjet

Video

Zbehje e optimizmit 9 vjet pas pavarësisë


Shpallja e pavarësisë së Kosovës, 9 vjet më parë, kishte shënuar moment mjaft të rëndësishëm për të ardhmen e vendit, në të cilin jetojnë pjesëtarë të komuniteteve të ndryshme. Pritjet e shumicës së këtyre komuniteteve nga komuna dhe zona të ndryshme të Kosovës, 9 vjet më parë kishin qenë mjaft optimiste për të ardhmen e tyre në shtetin e ri. Por, ata thonë se këto pritje, nuk janë realizuar as për së afërmi.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG