Ndërlidhjet

Kremta e veçantë e Novruzit


Fillimi i pranverës dhe festa më e rëndësishme persiane Novruzi është shënuar edhe në Kosovë në mesin e besimtarëve të tarikatit rufai. Në Teqenë në Prizren, besimtarët kanë festuar përmes riteve fetare karakteristike të kremtimit të Festës së Novruzit, shpuarjeve në pjesë të ndryshme të trupit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG