Ndërlidhjet

Procesi i votimit në Graçanicë


Zgjedhjet presidenciale serbe po zhvillohen edhe në vendbanimet me shumicë serbe në Kosovë. Janë hapur në 20 lokacione - 4 qendra dhe 16 degë - ku po të zhvillohet procesi. Qendrat për grumbullimin e votave janë hapur në Mitrovicën Veriore, Leposaviq, Shtërpcë dhe Graçanicë.(Video: Bujar Tërstena)

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG