Ndërlidhjet

Të helmuar dhe pa përkujdesje, presin kompensim nga OKB-ja


Mbi 100 familje, kryesisht të komunitetit rom, të zhvendosura nga kampet në pjesën veriore të Kosovës, në një lagje në jug të Mitrovicës, të banuar me shumicë shqiptare, edhe më shumë se një dekadë pas, vazhdojnë të ndjejnë pasojat e helmimit nga mbetjet industriale.(Video: B.Tërstena)

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG