Ndërlidhjet

Politikanët kanë anashkaluar të rinjtë


Politikanët në skenën politike të Kosovës nuk vlerësohen pozitivisht nga të rinjtë në Prishtinë. Në rubrikën e përjavshme "VOX", ata thonë se politikanët kanë shmangur problemet e të rinjve dhe qytetarëve në përgjithësi, dhe janë fokusuar në ambiciet e tyre.(Video: Bujar Tërstena)

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG