Ndërlidhjet

Themelohet ekipi përgatitor për Komisionin për të Vërtetën dhe Pajtimin


Është themeluar ekipi përgatitor për Komisionin për të Vërtetën dhe Pajtimin. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është iniciator për formimin e këtij Komisioni. Ai thotë se ky Komision, ka për qëllim të krijojë një narrativ të unifikuar për të kaluarën.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG