Ndërlidhjet

Lagështi, rrjedhje uji dhe mungesë hapësire në barnatoren qendrore të QKUK-së

Hapësirat e barnatores qendrore të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, janë të ngushta dhe të papërshtatshme për të punuar. Aty nuk ka zyra të mjaftueshme për farmacistët dhe stafin përcjellës. Në dhomat ku janë të sistemuara barnat, janë të vendosurat edhe tavolinat e punës për stafin. Radio Evropa e Lirë ju sjell pamje brenda ambienteve të barnatores, ku shihet se ka lagështi dhe rrjedhje të ujit nga gypat e ujit, ata të ujërave të zeza dhe të ngrohjes.Shfaq më shumë

16x9 Image

Arton Konushevci

Arton Konushevci është gazetar i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

16x9 Image

Ibrahim Berisha

Ibrahim Berisha është kameraman dhe montazhier i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

XS
SM
MD
LG