Ndërlidhjet

16x9 Image

Ibrahim Berisha

Ibrahim Berisha është kamerman dhe video-editor i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

Prodhuar nga Ibrahim Berisha

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG