Ndërlidhjet

Zemërim në Tërrnje dhe Landovicë për emërimin e Deliqit

Hamdie Gashi nga Tërrnje, e mbijetuar e luftës në Kosovë. Foto:Ibrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG