Ndërlidhjet

Degradimi i minierës

Dikur eksportuese xehesh, Miniera e Magnezitit në Strezovc - Kamenicë sot është e degraduar dhe jashtë funksionit. Ajo u privatizua më 2007, por u rikthye në pronësi të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, pasi nuk i përmbushi zotimet për investime dhe punësim. Fotoreporteri i Radios Evropa e Lirë, Arben Hoti, sjell pamje nga miniera.


Shfaq më shumë

16x9 Image

Luljeta Krasniqi-Veseli

Luljeta Krasniqi-Veseli është gazetare e Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

XS
SM
MD
LG