Ndërlidhjet

16x9 Image

Arben Hoti

Arben Hoti është kamerman dhe video-editor i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

Prodhuar nga Arben Hoti

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG