Ndërlidhjet

Grafitet zbukurojnë Prishtinën

Në Prishtinë po mbahet edicioni i gjashtë i festivalit “Meeting of Styles”, që synon përmes grafiteve të transformojnë rrugët dhe hapësirat e tjera publike. Ky edicion po mbahet në rrugën B të kryeqytetit, ku mbi 100 artistë dhe krijues nga e mbarë bota po shfaqin artin e tyre. Motoja e këtij edicioni është “E vërteta është dritë” dhe sipas organizatorëve ideja është që të “drita të sjellë në jetë këto imazhe. Më pas drita bëhet e vërtetë dhe e vërteta bëhet dritë”, thuhet në llogarinë në Facebook të Meeting of Styles”.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG