Ndërlidhjet

Trajtimi i fëmijëve në Repartin e Pediatrisë pa kushte elementare

Derisa objekti i ri i Pediatrisë, i ndërtuar që më 2016, nuk është vënë ende në funksion, fëmijët e sëmurë po trajtohen në kushte të rënda në Repartin e Pediatrisë në kuadër të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Mitrovicë të Jugut.


Shfaq më shumë

16x9 Image

Arben Hoti

Arben Hoti është kameraman dhe montazhier i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

16x9 Image

Arton Konushevci

Arton Konushevci është gazetar i Radios Evropa e Lirë në Prishtinë.

XS
SM
MD
LG