Ndërlidhjet

Lumi i mbeturinave

Në lumin Llap, banorët po derdhin mbeturina dhe ujëra të zeza, duke e ndotur këtë resurs ujor. Kosova ka pak lumenj, por ndotja në lumenjtë në mbarë Kosovën konsiderohet të jetë e madhe. Radio Evropa e Lirë ju sjellë disa fotografi të ndotjes së lumit Llap, të cilat janë bërë në fshatin Barilevë dhe Prugovc të Komunës së Prishtinës.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG