Ndërlidhjet

Mohimi i gjenocidit në Srebrenicë

Në javën që shënon 25-vjetorin e gjenocidit në Srebrenicë, Radio Evropa e Lirë kujton dhe kontrollon deklaratat e udhëheqësve të Serbisë, që zyrtarisht nuk e pranojnë gjenocidin.

Foto:Reuters

Në javën që shënon 25-vjetorin e gjenocidit në Srebrenicë, Radio Evropa e Lirë kujton dhe kontrollon deklaratat e udhëheqësve të Serbisë, që zyrtarisht nuk e pranojnë gjenocidin.

XS
SM
MD
LG