Ndërlidhjet

Fermeri Gjylazim Ibrahimi dhe djali i tij duke kryer mbjelljet pranverore.

Moti i ngrohtë përshpejton mbjelljet bujqësore

Fermeri Gjylazim Ibrahimi dhe djali i tij duke kryer mbjelljet pranverore. Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG