Ndërlidhjet

Peshq dhe tanke në Muzeun Ushtarak Nënujor të Jordanisë

Në muzeun e parë ushtarak nënujor të Jordanisë, tanket, një helikopter dhe një automjet i blinduar janë vetëm disa prej makinerive ushtarake rreth të cilave zhytësit mund të notojnë dhe t'i shohin teksa ato pushojnë në shtratin e detit pranë qytetit jordanez Akaba. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG