Ndërlidhjet

Në kërkim të varrit...

“Më i mirë ish varri sesa mos me ditë” - Ekspozita e hapur në Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë. Instalacioni artistik me gurë dhe orë ku gurët simbolizojnë varrin e munguar të të pagjeturve, kurse ora kohën e kaluar që nga zhdukja e 12 personave. Foto:Ibrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG