Ndërlidhjet

Ngjyrat që ngjallin hapësirat e braktisura të Prishtinës

Për disa vite më radhë, në shumë rrugë të Prishtinës, janë realizuar mbi 215 vizatime nga artistë vendorë dhe ndërkombëtarë në mure dhe në hapësira të braktisura në lokacione të ndryshme. Ato paraqesin figura të ndryshme të njerëzve dhe të kafshëve.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG