Ndërlidhjet

Refugjatet me origjinë shqiptare nga Ukraina. Katarina Larina dhe Nelli Syupyur me djalin e saj

"Zemrën e kam atje", refugjatet shqiptare nga Ukraina ëndërrojnë lirinë

Refugjatet me origjinë shqiptare nga Ukraina. Katarina Larina dhe Nelli Syupyur me djalin e saj Foto:Katarina Larina% Nelli Syupur (Courtesy Image)
XS
SM
MD
LG