Ndërlidhjet

Imazhe satelitore të grumbullimit të ushtrisë në Rusi dhe Ukrainë

Imazhe satelitore të pajisjeve ushtarake, që Rusia i ka vendosur në afërsi të kufirit me Ukrainën. Foto:Maxar Technologies (Courtesy Image)
XS
SM
MD
LG