Ndërlidhjet

Sa kushtojnë zëvendësministrat?


Qeveria e Kosovës është kritikuar nga opozita dhe shoqëria civile për emërimin e 67 zëvendësministrave. Ky numër është më i madhi në historinë e Kosovës. Grafika në vazhdim shpjegon se sa i kushton buxhetit një zëvendësministër.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG