Ndërlidhjet

Pse duhet të flasim për shëndetin mendor?


Pse duhet të flasim për shëndetin mendor?
Ju lutem prisni

No media source currently available

0:00 0:20:03 0:00

Në këtë episod të podcastit, Të flasim, e kemi ftuar profesorin, Aliriza Arënliu. Me të kemi biseduar se a flasim mjaftueshëm për shëndetin mendor, a ka alternativa për të kërkuar ndihmë në Kosovë, kur duhet kërkuar ndihmë, dhe cilat janë pasojat e shtypjes së çrregullimeve mendore. Kemi përmendur edhe ndikimin e pandemisë së koronavirusit në shëndetin mendor. Në çka duhet të fokusohemi? (Më 10 tetor shënohet Dita Botërore e Shëndetit Mendor. Ky material është publikuar për herë të parë më 18 shtator 2022)

XS
SM
MD
LG