Ndërlidhjet

Një grua në Shtëpinë e Personave të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare në Prishtinë duke qendisur.

“Shyqyr që ekziston”: Brenda shtëpisë ku të moshuarit luftojnë vetminë

Një grua në Shtëpinë e Personave të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare në Prishtinë duke qendisur. Foto:Rrahman Osmani (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG