Ndërlidhjet

Mahtaba, 8-vjeçare, në një klasë në shkollën Abdul Rahim Shaheed në Kabul më 23 prill. Pasi talibanët morën pushtetin në gusht të vitit 2021, ata ndaluan shkollimin e mesëm për vajzat.

Lufta e talibanëve kundër grave dhe vajzave afgane

Mahtaba, 8-vjeçare, në një klasë në shkollën Abdul Rahim Shaheed në Kabul më 23 prill. Pasi talibanët morën pushtetin në gusht të vitit 2021, ata ndaluan shkollimin e mesëm për vajzat. Foto:Ebrahim Noroozi (AP)
XS
SM
MD
LG