Ndërlidhjet

Shtatorja e ish-presidentit amerikan, Bill Clinton, në Prishtinë, Kosovë.

"Thirre Klintonin": Fëmijët, rrugët dhe bizneset me emra që nderojnë heronjtë e Kosovës

Shtatorja e ish-presidentit amerikan, Bill Clinton, në Prishtinë, Kosovë. Foto:Rrahman Osmani (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG