Ndërlidhjet

Vera ngjyros Prishtinën

Komuna e Prishtinës ka dekoruar kryeqytetin me objekte të ngjyrave të ndryshme, si pjesë e aktiviteteve verore. Të enjten në mbrëmje, në sheshin “Zahir Pajaziti”, do të fillojë aktiviteti “Akull në Verë”. Ky aktivitet do të zgjasë një muaj dhe sipas komunës, përveç ofrimit të një freskie gjatë ditëve të nxehta të verës, ai ka për synim që të mbështesë bizneset e vogla gastronome dhe artistët, si pasojë e dëmeve që u janë shkaktuar nga pandemia.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG