Ndërlidhjet

2016: Viti në foto

Dhuna tronditi Lindjen e Mesme, migrantët realizuan udhëtime të rrezikshme përgjatë Mesdheut dhe Evropës dhe votimi në Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara prodhoi rezultate tronditëse. Këto fotografi tregojnë disa prej tregimeve që e definuan vitin 2016.
Trego më shumë

Një grua dhe fëmijët e saj qëndrojnë në rrënojat e një shtëpie të dëmtuar nga betejat në qytetin kurd të Silopit, në juglindje të Turqisë, në afërsi të kufirit me Irakun, më 19 janar. (AFP/Ilyas Akengin)
5

Një grua dhe fëmijët e saj qëndrojnë në rrënojat e një shtëpie të dëmtuar nga betejat në qytetin kurd të Silopit, në juglindje të Turqisë, në afërsi të kufirit me Irakun, më 19 janar. (AFP/Ilyas Akengin)

Geovane Silva mban djalin e tij Gustavo Henrique, i cili ka mikrocefali, në një spital në Recife të Brazilit, më 26 janar. Autoritetet shëndetësore në Brazil raportuan për një shtim alarmues këtë vit të rasteve me mikrocefali, një problem në zhvillim, që karakterizohet me madhësi të vogël të kokës. Kjo gjendje është e lidhur me virsin Zika. (Reuters/Ueslei Marcelino)
6

Geovane Silva mban djalin e tij Gustavo Henrique, i cili ka mikrocefali, në një spital në Recife të Brazilit, më 26 janar. Autoritetet shëndetësore në Brazil raportuan për një shtim alarmues këtë vit të rasteve me mikrocefali, një problem në zhvillim, që karakterizohet me madhësi të vogël të kokës. Kjo gjendje është e lidhur me virsin Zika. (Reuters/Ueslei Marcelino)

Zyrtarë policorë, me maska kundër gazit lotsjellës, inspektojnë Kuvendin e Kosovës pasi ligjvënësit e opozitës lëshuan gaz lotsjellës në sallën e Kuvendit, në Prishtinë, më 19 shkurt. (AFP/Armend Nimani)
7

Zyrtarë policorë, me maska kundër gazit lotsjellës, inspektojnë Kuvendin e Kosovës pasi ligjvënësit e opozitës lëshuan gaz lotsjellës në sallën e Kuvendit, në Prishtinë, më 19 shkurt. (AFP/Armend Nimani)

Anëtarët e organizatës jo-qeveritare Qendra Ndërkombëtare për Reagim ndaj Emergjencave bëjnë me dorë në drejtim të barkave me migrantë, që arrijnë në Mytilene, në Ishullin verior grek të Lesbosit, pas kalimit të detit Egje nga Turqia, me 22 shkurt. (AFP/Aris Messinis)
8

Anëtarët e organizatës jo-qeveritare Qendra Ndërkombëtare për Reagim ndaj Emergjencave bëjnë me dorë në drejtim të barkave me migrantë, që arrijnë në Mytilene, në Ishullin verior grek të Lesbosit, pas kalimit të detit Egje nga Turqia, me 22 shkurt. (AFP/Aris Messinis)

Trego më shumë

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG