Ndërlidhjet

Zjarri vdekjeprurës që tronditi jugafrikanët

Më shumë se 70 persona kanë vdekur dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur si pasojë e një zjarri që kaploi një ndërtesë shumëkatëshe në Johanesburg. Fotografitë nga vendi i ngjarjes tregojnë pasojat e zjarrit vdekjeprurës. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Ekipet e shpëtimit dhe zjarrfikësit shihen pranë trupave të viktimave nga zjarri vdekjeprurës në një ndërtesë në Johanesburg, Afrika e Jugut, 31 gusht 2023. Si pasojë e zjarrit në ndërtesën shumëkatëshe humbën jetën më shumë se 70 persona.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG