Ndërlidhjet

Programi i mesditës

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike. Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga shtypi perëndimor, por edhe intervista me analistë të njohur ndërkombëtarë kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjerë.

XS
SM
MD
LG