Ndërlidhjet

Programi i pasdites

Emisioni i orës 16:00 është rrumbullaksim i zhvillimeve ditore në Kosovë, rajon dhe botë. Rëndom fillon me kronikat për zhvillimet kryesore politike të ditës. Në këtë emision pos zhvillimeve në Kosovë, përfshihen dhe trajtohen edhe zhvillimet në rajon dhe botë.

XS
SM
MD
LG