Ndërlidhjet

STOKHOLM


Amerikanët Andrew Fire dhe Craig Mello janë fituesit e Çmimit Nobel në mjekësi për këtë vit.
Ata u vlerësuan nga komiteti i Nobelit për punën e tyre rreth mekanizmave themelorë për kontrollin e rrjedhës së informacionit gjenetik.
Vlera e Çmimit Nobel në mjekësi kap shumën prej 1.37 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG