Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës e ka përmbushur sot njërin nga 13 prioritetet e Grupit të Kontaktit, pasi miratoi Ligjin për Trashëgiminë Kulturore. Në ligj janë përfshirë rekomandimet nga UNOSEK-u.
Deputetë të Kuvendit të Kosovës i kanë paraqitur në seancën e sotme kërkesat e partive politike në Gjilan dhe Viti për të organizuar një referendum dhe për t'u deklaruar kundër decentralizimit. Kjo kërkesë nuk u miratua, ashtu si dhe ajo për të debatuar mbi situatën politike në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG