Ndërlidhjet

PRISHTINË


NATO-ja dhe KFOR-i janë të gatshëm të përballen me sfidën e përcaktimit të statusit të Kosovës që duhet të bëhet gjatë këtij viti, thanë përfaqësuesit e Komitetit Ushtarak të NATO-s.
Një delegacion 40 anëtarësh i këtij këshilli qëndroi sot në Kosovë në një mision për mbledhjen e fakteve. Delegacioni ka vizituar disa zona në Kosovë dhe është takuar me udhëheqës të pranisë ushtarake dhe civile ndërkombëtare në Kosovë.
XS
SM
MD
LG