Ndërlidhjet

TIRANË


Bashkimi Evropian i rikujtojë sot Shqipërisë se mbajtja e zgjedhjeve të lira dhe të drejta janë faktorë të rëndësishëm për shpresat e Shqipërisë për tu anëtarsuar në Bashkimin Evropian. Në Shqipëri do të mbahen zgjedhjet lokale midis 20 dhjetorit dhe 20 janarit, por dy partitë kryesore politike ende nuk kanë filluar me reformat për të cilat u pajtuan në fund të gushtit pas ndërmjetësimit ndërkombëtarë.
Zgjedhjet në Shqipëri, do të monitorohen nga afër nga BE-ja, në kontekstin e perspektivës së Shqipërisë drejt integrimit evropian.
XS
SM
MD
LG