Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Britania e Madhe mbetet pranë qëndrimit të shprehur nga Grupi i Kontaktit se statusi i Kosovës duhet të zgjidhet gjatë këtij viti", tha sot në Prishtinë ministri britanik për Evropë, Goeffrey Hoon.
Këto komente Hoon i bëri pas takimeve me udhëheqësit kosovarë dhe shefin e UNMIK-ut.
"Ne e kemi bërë të qartë gjatë takimit të Grupit të Kontaktit në Nju Jork se afati kohor për zgjidhjen e statusit të Kosovës është fundi i këtij viti", ka theksuar ministri britanik Hoon.
XS
SM
MD
LG