Ndërlidhjet

VJENË


Në kryeqytetin austriak, pak pas orës 11.00 ka filluar takimi i Grupit të Kontaktit me të dërguarin e posaçëm të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës Martti Ahtisaari.
Takimi mbahet në nivel të drejtorëve për Ballkanin në ministritë e jashtme respektive të Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe, Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Rusisë.
Në takim pritet të shqyrtohen idetë preliminare të
Ahtisaarit për zgjidhjen e statusit të Kosovës, si dhe vërejtjet lidhur me propozimet e ish presidentit finlandez.
XS
SM
MD
LG