Ndërlidhjet

KABUL


Sipas një raporti të ri, kryengritësit dhe aktivitetet tjera që ndërlidhen me terrorizmin në Afganistan, mesatarisht vrasin rreth 600 njerëz në muaj. Kjo shifër është katër herë me e lartë se sa një vit më parë. Në këtë raport, i punuar nga ekspertë afganë dhe të huaj, thuhet se nga nxjerrja e opiumit në sasi të madhe, në Afganistan, sigurohen të ardhurat për konfliktin e armatosur.
XS
SM
MD
LG