Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Gjermanisë ka ndarë sot 21 milion euro ndihmë për Kosovën, të cilat do shfrytëzohen për realizimin e disa projekteve që kanë të bëjnë me fushën e energjisë, ujit dhe arsimit.
Zëvendës shefi i shtyllës së katërt të UNMIK-ut, për zhvillim të ekonomisë, Adreas Vitkovski, pas nënshkrimit të marrëveshjes mes qeverisë së Kosovës, asaj të Gjermanisë dhe UNMIK-ut, tha se kjo ndihmë është shumë domethënëse për Kosovën.
XS
SM
MD
LG