Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni për Implementimin e Rindërtimit thotë se deri në fund të vitit 2007 do të përfundojë punën në rindërtimin e objekteve religjioze të dëmtuara gjatë trazirave të marsit të vitit 2004.
Komisioni që përbëhet nga Këshilli i Evropës, zyrtarë të Institucioneve të Kosovës, të Qeverisë Serbe dhe të Kishës Ortodokse Serbe, vlerëson se Këshilli është model unik i bashkëpunimit të mirë të palëve në një ambient postkonfliktuoz siç është Kosova.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG