Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni për Implementimin e Rindërtimit thotë se deri në fund të vitit 2007 do të përfundojë punën në rindërtimin e objekteve religjioze të dëmtuara gjatë trazirave të marsit të vitit 2004.
Komisioni që përbëhet nga Këshilli i Evropës, zyrtarë të Institucioneve të Kosovës, të Qeverisë Serbe dhe të Kishës Ortodokse Serbe, vlerëson se Këshilli është model unik i bashkëpunimit të mirë të palëve në një ambient postkonfliktuoz siç është Kosova.
XS
SM
MD
LG