Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Agim Çeku e ka miratuar sot dorëheqjen e ofruar me shkrim nga ana e ministrit për Kthim dhe Komunitete, Sllavisha Petkoviq. Njëherësh, kryeministri kosovar ka emëruar për ushtrues detyre në këtë post, sekretarin e përhershëm të kësaj ministrie, Branislav Grbiq. Në letër-dorëheqjen e tij, Sllavisha Petkoviq potencon pamundësinë e kryerjes së detyrave dhe punëve në ministri, për shkak të raporteve të krijuara me UNDP-në dhe UNMIK-un, në lidhje me çështjen e kthimit të personave të zhvendosur.
XS
SM
MD
LG