Ndërlidhjet

TEL AVIV


Kryeministri izraelit Ehud Olmert ofroi një varg koncesionesh të gjëra paqësore për palestinezët nëse ata heqin dorë nga dhuna.
Ai poashtu tha se Izraeli është i gatshëm të lirojë disa të burgosur palestinezë në shkëmbim të ushtarit të arrestuar nga militantët në qershor.
"E kuptojë sa e rëndësishme është për palestinezët lirimi i të burgosurve, dhe ju njoftoi se me lirimin e sigurt të ushtarit Gilad Shalit, qeveria izraelite do të jetë e gatshme t'i lirojë disa të burgosur palestinezë", tha Olmert.
XS
SM
MD
LG