Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti Alfred Moisu ka vendosur që më 20 janar të vitit të ardhshëm të mbahen zgjedhjet lokale në Shqipëri. Zoti Moisiu fajësoi partitë politike për vonesë në reformën zgjedhore. Në këtë aspekt, ai tha se "fatkeqësisht, asgjë nuk ka avancuar". Këto komente presidenti Moisiu i bëri sot në një konferencë për media në Tiranë.
Mëtutje ai kërkoi që partitë politike ti lënë anash dallimet dhe të punojnë për të pasur zgjedhje të lira dhe korrekte.
XS
SM
MD
LG