Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarja e lartë e Departamentit amerikan të shtetit, Rosemary DiCarlo dhe i dërguari i BE-së për statusin e Kosovës, Stephan Lehne sot po qëndrojnë në Novobërdë. Ata takohen me përfaqësues të serbëve të Kosovës nga disa komuna. Dje në takimet me zyrtarët më të lartë kosovarë e ndërkombëtarë dhe liderë serbë, ata janë angazhuar për arritjen sa më të shpejtë të vendimit për statusin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG