Ndërlidhjet

LONDËR


Sot pritet të publikohet raporti për vdekjen e Princezës Dajana.
Raporti që është përgatitur nga Xhon Stivens pritet të ritheksoi konkludimet e mëparshme sipas të cilave vdekja e Dajanës në vitin '97 ka qenë rezulltat i një aksidenti tragjik dhe jo një komplot.
XS
SM
MD
LG