Ndërlidhjet

QYTETI I VATIKANIT


Papa Benedikti i 16-të ka udhëhequr meshën e mesnatës në Bazilikën e Shën Pjetrit për ta shënuar lindjen e Jezu Krishtit.
- Fëmiu i Betlehemit na e drejton shikimin tonë kah fëmijët e lindur e të palindur, e veçanërisht kah ata që vuajnë dhe që abuzohen në botë, tha Papa. Në këtë meshë merrnin pjesë besimtarët katolikë nga Azia, Evropa, Afrika dhe Amerikan Latine. Vatikani ka njoftuar se kjo ceremoni ishte transmetuar në së paku 44 vende.
XS
SM
MD
LG