Ndërlidhjet

KRASNOYARSK


Dashamirët e kafshëve në Siberi tash kanë mundësinë që zyrtarisht t'i martojnë kafshët shtëpiake përmes një agjencie në qytetin Krasnoyarsk.
Për 15 mijë rubla apo 570 dollarë, pronarët mund t'u ofrojnë kafshëve të tyre ceremoninë e martesës, e cila parasheh fustanin e bardhë dhe fotografitimin.
Drejtoresha Yelena Tuleyeva tha se agjencia e saj ka nënshkruar kontrata martesore për shuma edhe më të mëdha.
XS
SM
MD
LG