Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu nuk pret që të ketë negociata për statusin mes Prishtinës dhe Beogradit. Sejdiu tha se pozita edhe më tej do të punoj bashkë me opozitën në momentet vendimtare për statusin final të Kosovës. Presidenti i Kosovës, premtoi se do të ruhet uniteti brenda spektrit politik, pavarësisht se opozita po vazhdon të kërkoj rrëzimin e koalicionit qeverisës.
Ndërkohë, po sot opozita sërish ka kërkuar rrëzimin e qeverisë Çeku dhe ka kërkuar një qeveri kompetente. "Shqetësimi i opozitës është se perspektiva e Kosovës është në rrezik dhe krizë për shkak të keq qeverisjes dhe dështimit të qeverisë aktuale. Prandaj mund të thuhet se pas dështimeve të vazhdueshme kryeministrit Agim Çeku i ka humbur rruga në oborr", ka thënë nënkryetari i PDK-së Bajram Rexhepi.
XS
SM
MD
LG